Kiaušinių pyragėnas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Sluoksniuotos bemielės tešlos
4-5 kiaušinių
1 kiaušinio aptepimui
Karštai rūkyto kumpelio
Tarkuoto fermentinio sūrio
Petražolių
krapų
Druskos
pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Tešlą atšildome ir pakočiojame. Tiesiame į kepimo formą, palikdami kraštus. Ant viršaus dedame kumpelio griežinėlius, barstome sūrio (nedaug), mušame kiaušinius. Juos druskiname, pipiriname, pabarstome žaluma. Vėl kumpelis ir sūris. Užlankstome tešlos kraštus ir uždengiame mažesniu lakštu. Aptepame kiaušiniu. Galima pabarstyti sezamo sėklomis ar kmynais. Kepame orkaitėje apie 25 minutes.