Kijevo kotletas iš žuvies

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500g jūros lydekų arba silkių filė
1 riekelė batono
2 kiaušiniai
100g pieno
100g grietinėlės
Įdarui:
100g sviesto
3 virtų kiaušinių tryniai
Apvoliojimui:
2 kiaušiniai
džiūvėsėlių
Aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Žuvį be odos ir kaulų kartus sumalame su piene išmirkytu batonu. Įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinėlę ir viską gerai išmaišome.
2
Suformuojame iš gautos masės paplotėlius, tada į jų vidų įdedame sviestą, ištrintą su kiaušinių tryniais, suteikiame gaminiui cepelino formą, apvolioame kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose ir kepame minučių įkaitintame aliejuje.
3
Patiekiame ir valgome su daržovėmis bei keptomis bulvėmis.