Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Išvertus iš Italų kalbos Alla marinara reiškia „jūreivio stiliumi“. Iš tiesų „Marinaros“ padažas neturi nieko bendra su jūrų gėrybėmis – jis gaminamas iš pomidorų, svogūnų, česnakų, alyvuogių aliejaus ir prieskoninių žolelių. „Marinaros“ padažu paprastai gardinamos picos, tačiau jį galima patiekti ir su spagečiais. Padažą galite paruošti iš anksto: sandariame inde, šaldytuve, jį galima laikyti net iki savaitės. Šiam padažui gaminti labai tinka konservuoti vyšniniai pomidorai be odelių savose sultyse, tačiau galite naudoti ir trintus konservuotus pomidorus arba paprastą pomidorų tyrę. Vasarą „Marinaros“ padažui ruošti naudokite šviežius (vyšninius) pomidorus. Jį tiesiog būtina pagardinti šviežiomis ar džiovintomis prieskonėmis žolelėmis. Puikiai tinka raudonėliai, bazilikai ir specialūs picų prieskoniai.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.