Koldūnų užkepėlė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Koldūnų užkepėlė vos iš kelių ingridientų. Paprastus koldūnus paverskite ypatingo skonio patiekalu, kurio skonis visiškai skiriasi nuo paprastų virtų koldūnų. Šį kartą išbandykite kažką naujo!

Ingridientai

500 g virtų koldūnų
Grietinėlė, arba 100 ml pieno ir 25 g grietinės
60 g sūrio
Sviesto dubenėlio patepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Išvirkite koldūnus.
2
Kepimo dubenėlį ištepkite sviestu.
3
Suberkite koldūnus.
4
Užpilkite grietinėle, arba ją pasigaminkite: pieną sumaišykite su grietine.
5
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kai koldūnai šiek tiek apskrus, užberkite sūrį ir kepkite kol jis išsilydys ir šiek tiek apskrus.