Krevečių troškinys su kokosų pienu, moliūgu ir špinatais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

krevetės: 500 gramų
moliūgas: 150 gramų (supjaustytas kubeliais)
špinatai: sauja
svogūnai: 2 (pjaustyti pusžiedžiais)
imbieras: 1 maždaug 2,5 cm (susmulkintas)
žaliosios aitriosios paprikos: 1-2 (perpjautos išilgai)
kokosų pienas: 400 mililitrų
ciberžolė: 1/2 arbatinio šaukštelio
garstyčių sėklos: 1/2 arbatinio šaukštelio
kuminas: 1 arbatinis šaukštelis
kvapniosios mūrėjos lapeliai: 10 (nėra būtina)
actas: 1 arbatinis šaukštelis
druska
aliejus: kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įkaitinkime puode aliejaus ir apkepkime garstyčių ir kumino sėklytes, kol šios pradės spragsėti.
2
Tuomet sudėkime imbierą, aitriuosius pipirus, kvapniosios murėjos lapelius bei svogūnus ir apkepkime, kol svogūnai suminkštės ir taps beveik permatomi (neleidžiame jiems paruduoti).
3
Tada suberkime cibržolę ir druskos, gerai išmaišykime ir sudėkime moliūgo gabalėlius. Po minutėlės supilkime kokosų pieną ir vieną stiklinę (mililitrų) vandens. Palaukime kol užvirs ir virkime kartais pamaišydami kol moliūgo gabalėliai suminkštės.
4
Po to sudėkime krevetes bei špinatus ir pavirkime maždaug minutes. Galiausiai supilkime actą ir gerai išmaišykime. Patiekime kaštą su ryžiais arba balta duonele. Puikus patiekalas! :)