Krevetės ant iešmelių

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

16 didelių valytų krevečių,
4 skiltelių česnako,
2 čili pipiriukų,
apie 70-100 g sviesto,
50 ml alyvų aliejaus,
1 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštų kapotų petražolių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Česnaką sukapokite arba išspauskite. Čili pipiriukus, išėmus sėklas, supjaustykite plonais pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite česnaką. Atvėsinkite. Įkaitinkite alyvų aliejų ir jame min. ant mažos ugnies apkepkite čili pipiriukus.
2
Keptuvę nukaiskite, į ją sudėkite česnakinį sviestą, supilkite citrinos sultis, suberkite petražoles, įberkite pipirų. Ant medinių iešmelių verkite po krevetes, aptepkite čili padažu ir kepkite grilyje min. arba laipsnių orkaitėje. Kepant krevetes vis patepkite padažu.