Krevetės su ryžiais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

rudi ryžiai: 100 gramų
krevetės: 200 gramų
baltas vynas: 50 mililitrų
česnakas: 4 skiltelės
rozmarinas
druska
pipirai
aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ryžius virkime atskirai. Kol ryžiai verda į keptuvę įpilkime kelis mažus aliejaus šaukštelius, pakepinkime susmulkintą česnaką ir sudėkime krevetes. Puikiai tiks ir šaldytos. Truputį pakepinkime, nupilkime susikaupusį nereikalingą skystį, supilkime vyną. Dar kelias minutes pakepinkime, sudėkime išvirtus ryžius į keptuvę, palaikykime kelias minutes.
2
Prieš pateikdami išmaišykime smulkintą rozmariną. Puikiai tinka su baltu vynu!