Kukurūzų košė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Jei Jums atsibodo kasdienės košės iš manų, grikių, avižinių dribsnių ir kitos, išbandykite kukurūzų košę!

Ingredientai

120-150 g smulkiai maltų kukurūzų kruopos
1 litras vandens
150 g parmezano sūrio
4 šaukštai grietinės
Druska pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užvirinti vandenį, jį pasūdyti, užvirus pamažu, vis maišant berti kukurūzų kruopas.
2
Nuolatos maišyti ir virti apie 10-15 min ant silpnos ugnies (košė sutirštės).
3
Sutarkuoti sūrį. Košei baigus virti suberti sūrį, jis išsilydys.
4
Įdėti grietinės ir dar kartą išmaišyti.
5
Skanaus!