Kviečių mišrainė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 stiklinė išmirkytų ir išvirtų kviečių
4 virtos bulvės
4 virtos morkos
2 rūkytos jūros lydekos
1/2 vidutinio dydžio poro
1 šaukštas krienų
3 šaukštai majonezo
Papuošimui:
fermentinio sūrio su pelėsiais
petražolių lapelių
morkų kubeliu
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nulupame jūros lydekų odą ir išimame kaulus.
2
Filė smulkiai supjaustome.
3
Morkas ir bulves nulupame ir susmulkiname kubeliais.
4
Porą susmulkiname griežinėliais.
5
Viską suberiame į dubenį, užpilame krienų bei majonezo mišiniu ir išmaišome.
6
Salotas sudedame į užkandinės lėkštutes, papuošiame fermentinio sūrio skiltelėmis, petražolių lapeliais ir virtų morkų kubeliais.