Lašiša su žalumynų padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

žuvies gabaliukai: 2-4
aliejus
žalios citrinos sultys: 1 citrinos
druska
šviežiai malti pirai
natūralus jogurtas: 200 mililitrų
skystas medus: 2 šaukšteliai
gražgarsčiai: saujelė
garstyčių pasta: 1/2 šaukštelio (neprivaloma)
Garnyrui:
pomidorai
virti brokoliai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia žuvies gabaliukus nuplauname, popieriniu rankšluosčiu nusausiname.
2
Tuomet iš žaliosios citrinos išspaudžiame sultis. Šaukštelį sulčių paliekame padažui, o likusiomis apliejame žuvies gabaliukus bei padedame valandai į šaldytuvą.
3
Tada gražgarstes nuplauname, nusausiname, sutriname elektrine trintuve, išmaišome su jogurtu, šaukšteliu citrinų sulčių, garstyčių pasta, medumi bei druska.
4
Galiausiai žuvį iškepame įkaitintame aliejuje, pabarstome pipirais, patiekiame su daržovėmis. Žuvį apliejame skaniu pasigamintu padažu. Skanaus!