Lašišos pasta su vermišeliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ilgi siauri makaronai "Vermicelli" ypač tinka šiam patiekalui, tačiau juos galima pakeisti spagečiais.

Ingridientai

15 g sviesto,
250 g šviežios lašišos filė,
druskos,
šviežiai maltų baltųjų pipirų,
1 taurelė baltojo vyno,
apie 1/4 litro grietinėlės,
3 ryšulėliai krapų,
300 g vermišelių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Puode įkaitinkite sviestą. Sudėkite lašišos filė, pabarstykite druska, pipirais ir pakepinkite.
2
Užpilkite baltuoju vynu, grietinėle ir patroškinkite 10-12 minučių.
3
Krapus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite kietus kotelius ir smulkiai sukapokite.
4
Sutrinkite su lašišos filė. Dar kartą pagardinkite prieskoniais.
5
Makaronus virkite dideliame kiekyje sūdyto vandens apie 7 minutes, nukoškite.
6
Ant viršaus uždėkite lašišos pastą ir iškart patiekite.