Lašišų bokštelis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Lašiša: 350 g (200 gr. filė ir 150 gr. įdarui)
Apelsinai: 1 vnt (sultys)
Imbieras: 1 arbat. š. (maltas)
Citrinos: 1 vnt. (šviežiai nutarkuota žievelė ir įdarui sultys)
Petražolės: 20 g
Avokadai: 1 vnt. (įdarui)
Varškė: 100 g (įdarui riebi)
Pipirai: 1 arbat. š. (pagal skonį)
Įdarui tepamas sūrelis: 100 g
Prieskoniniai žalumynai : 1 valg. š. (įdarui)
Druska: 1 arbat. š. (pagal skonį)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Lašišų gabalėlius sudėkite į plokščią indą, apšlakstykite apelsinų sultimis, pagal skonį apibarstykite imbieru ir nutarkuotomis citrinos žievelėmis. Jei reikia, pasūdykite.
2
Avokadą nulupkite, susmulkinkite, apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, tada suberkite į plakti skirtą indą.
3
Ten pat berkite smulkintas lašišas, varškę, sūrį. Galiausiai supilkite citrinų sultis ir išplakite iki vientisos masės.
4
Įdarą pagal skonį pasūdykite, įmaišykite žalumynus.
5
Ant nuo marinato nuvarvintų lašišų gabalėlių krėskite po šaukštą įdaro, jį paskirstykite ir lašišų plokšteles susukite kaip bokštelius.
6
Tiekite papuošusi petražolių šakele.