Lavašas su įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 lavašas
400g pievagrybių
200g fermentinio sūrio
2 kietai virti kiaušiniai
1 sauja kaparėlių
2 nedideli svogūnai
druska
juodieji pipirai
majonezas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Svogūnus ir pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, o fermentinį sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka,
2
Svigūnus pakepiname iki auksinės spalvos, įberiame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, druską, pipirus ir viską pakepiname apie vieną minutę.
3
Įdarą atvėsiname, sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu ir kiaušiniais.
4
Padaliname lavašą į dvi dalis.
5
Ištepame lavašą įdaru ir labai atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
6
Supjaustome griežinėliais. Skanaus :)