Lazanija su vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Jei netikėtai ateis noras į savo virtuvę įsileisti šiek tiek ir kitų šalių virtuvės vėjų, tuomet šis receptas tam puikiai tiks. Italija, turbūt, dažnam siejasi su picomis ir lazanija, tad šiandien siūlome išmėginti ir patiems pasigaminti nesudėtingą, greitai paruošiamą, bei labai kvapnią, gardžią ir su daug sūrio lazaniją!

Ingridientai

3 vištienos krūtinėlės filė
Druska, pipirai pagardinimui
1 kiaušinis plakimui +1 kiaušinis rikotai
Miltai, džiūvesėliai apvoliojimui
Aliejaus kepimui
2 puodeliai rikotos
Pomidorų padažas
Lazanijos makaronų lakštai
300 g sūrio (parmezano/mocarelos)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Vištienos krūtinėlės file, jei reikia, perpjaukite į plonesnius gabalėlius, pagardinkite druska, pipiriukais, apvoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvesėliuose, dėkite į įkaitintą keptuvę ir gražiai iškepkite kaip karbonadus.
2
Paimkite dubenį, į kurį sudėkite rikotą, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
3
Pasiruoškite kepimo indą, į jį supilkite norimą kiekį pomidorų padažo, padenkite sluoksnį lazanijos makaronų, uždėkite dalį rikotos ir keletą apkeptos krūtinės gabalėlių, pabarstykite pusę pasiruošto sūrio, tuomet pakartokite sluoksniavimą, sudėdami likusius ingredientus.
4
Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.