Lietiniai su braškėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pieno: 200 mililitrų
kiaušinių: 3
sviesto: 50 gramų
miltų: 120 gramų
braškių: 300 gramų
vanilinio cukraus: 1 žiupsnelio
varškės: 250 gramų
jogurto: 160 mililitrų
miltelinio cukraus: 1 valgomojo šaukšto
druskos: 1 žiupsnelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sviestą ištirpiname, atvėsiname, sumaišome su pienu, kiaušiniais, miltais bei druska. Uždengiame bei paliekame pastovėti maždaug minučių.
2
Tuomet varškę sumaišome su braškiniu jogurtu, įdedame supjaustytų braškių, įberiame miltelinio bei vanilinio cukraus. Viską sumaišome.
3
Tada iškepame lietinius blynus. Ant blyno dedame varškės su braškėmis, suvyniojame bei dar kartą apkepame.
4
Galiausiai lietinius tiekiame su trintomis braškėmis, apibarstytus milteliniu cukrumi. Braškes galime pakeisti ir bananais. Tikras skanumėlis!