Lietiniai su kumpiu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaušiniai: 2
nenugriebtas pienas: 300 mililitrų
miltai: 100 gramų
druska
aliejus
mėgstamas kumpis: 150-200 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kumpį supjaustome labai plonais griežinėliais (arba galime pirkti jau supjaustytą).
2
Tuomet elektriniu plaktuvu išplakame kiaušinius su druska.
3
Supilame aliejų ir pieną, vėl gerai išplakame.
4
Tuomet suberiame miltus ir dar kartą išplakame.
5
Po samtį tešlos pilame į keptuvę su trupučiu įkaitinto aliejaus. Lietinius apkepame iš abiejų pusių.
6
Galiausiai į kiekvieną lietinį įvyniojame po griežinėlius kumpio bei iškart valgome, kol karšti. Jei lietiniai gavosi dideli, perpjauname per pusę, tada įvyniojame kumpį. Tikras skanumėlis!