Lietiniai su lašišų įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mėgstate įvairius lietinius ir norite išbandyti naują receptą? Lietiniai su lašišų įdarunustebins Jus ir visą jūsų šeimą.

Ingridientai

rūkyta lašiša arba marinuota lašiša: 100 g
svogūnai
tepamas sūrelis: 150 g
grietinė: 100 ml
citrinos sultys: 2 šaukštai
muskatai: žiupsnelis
druska
Malti pipirai
šviežios petražolių šakelės arba svogūnų laiškai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
2
Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu.
3
Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
4
Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.