Lietiniai su mėlynių uogiene

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Ruginiai miltai 2 st. (viso grūdo)
Kiaušiniai 3 vnt.
Pienas 1 st.
Aliejus 1 valg. š.
Cukrus 2 valg. š. (ir uogienei 1/2 stiklinės)
Vanilinis cukrus 1 arbat. š. (žiupsnelis)
Vanduo 100 ml
Druska 1 arbat. š.
Mėlynės 2 st. (uogienei)
Figos 6 vnt.(uogienei)
Apelsinai 2 vnt. (uogienei)
Juodųjų serbentų sirupas uogienei 4 valg. š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pasigaminkite uogienę: figas nuplaukite, susmulkinkite, mėlynes perrinkite, apelsiną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, pašalinkite baltąją odelės dalį ir supjaustykite kubeliais.
2
Viską suberkite į puodelį, užpilkite cukrumi ir vis pamaišydami kaitinkite ant mažos ugnies apie min., galiausiai supilkite sirupą.
3
Kiaušinius išplakite su pienu bei vandeniu, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilkite aliejų ir po truputį supilkite persijotus miltus.
4
Lietinius iškepkite karštoje keptuvėje. Tiekite su mėlynių uogiene.