Lietiniai su vištienos įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

miltų: 1 stiklinės
pieno: 1 stiklinės
kiaušinių: 2
aliejaus: 2 v.š.
Įdarui:
aliejaus: 2-3 v.š.
vištienos: 400 gramų (kepta arba virta)
pievagrybių: 100 gramų
fermentinio sūrio: 100 gramų (tarkuoto)
sviesto: 1 v.š.
vandens: 1 stiklinės
druskos: 1 a.š
aštrių prieskonių mišinio: pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia lietiniams skirtus produktus, išskyrus aliejų, išplakame bei minučių paliekame išbrinkti. Įmaišome aliejų bei sausoje keptuvėje iškepame ganėtinai plonus lietinius.
2
Tuomet nuvalytus bei supjaustytus pievagrybius trumpai pakepiname keptuvėje įkaitintame svieste. Sudedame nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir suberiame sūrį.
3
Galiausiai mase įdarome lietinius, sudedame juos į karščiui atsparų indą, įpilame šiek tiek pieno, vandens arba kokio mėgstamo padažo ir apie minučių kepame orkaitėje arba keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje. Skanaus!