Lietinių tortas su lašišomis tai ypatingai skanus tortas, pagamintas iš lietinių. Lašiša čia ypač tinka, šį receptą tiesiog privaloma išbandyti.
Ingredientai
Įdarui:
varškė: 500 g
grietinėlė: 5 šaukštai
rūkyta lašiša: 300 g
citrinos sultys: 1 šaukštelis
Svogūnų laiškai
krapai
malti pipirai
druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Varškę kelis kartus permalkite, sumaišykite su plakta grietinėle, pusę smulkintų žalumynų, gardinkite druska.
2
Sluoksniuokite tortą tokia tvarka: lietinis, varškės masė, smulkinta lašiša - barstykite ją pipirais ir šlakstykite citrinų sultimis, viršutinis sluoksnis turi būti lietinis.
3
Tortuko šonus iš viršaus plačiu peiliu aptepkite varškės mase.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.