Lietuviška pertrintų bulvių sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ieškote greitai ir skaniai pagaminamos pertrintos sriubos? Ši lietuviška pertrintų bulvių sriuba jums kaip tik. Ji tikrai pradžiugins visą jūsų šeimą.   Valgykite į sveikatą, skanu, sotu ir nebrangu.

Ingridientai

mėsos sultinys arba kaulų sultinys: 2,5 l
bulvės: 1 kg
kiaušiniai: 3 vnt
keletas dešros gabalėlių
svogūnai
rugštynės ar špinatai: 250 g
salierų lapeliai: 100 g
dešra: 4 gabaliukai
kiaušiniai: 3
malti džiūvėsėliai: 1 šaukštas
riebalai: šaukštelis
grietinė: 1 stiklinė
druska
pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir pertrinti per sietelį.
2
Rūgštynes (špinatus), salierų lapelius supjaustyti ir sudėti į sultinį, sumaišytą su pertrintomis bulvėmis.
3
Įberti druskos, pipirų ir dar 5 minutes pavirinti.
4
Kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais.
5
Sriubą nukelti nuo ugnies ir paskaninti grietine.
6
Į kiekvieną lėkštę dėti po gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.
7