Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Aprašymo nėra.
Ingridientai
pusė pakelio makaronų |
rūkytų lašinukų |
pomidorų pastos |
svogūnų laiškų |
maltų juodų pipirų |
baziliko |
raudonėlio |
petražolių |
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE
Gaminimo eiga
- 1
- Makaronus sudėti į užvirusį pasūdytą vandenį, įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išvirti.
- 2
-
Kol makaronai verda paruošiame padažą.
- 3
-
Lašinukus smulkiai supjaustyti, dėt į keptuvę, kai lašinukai paleidžia savo riebalus sudėti smulkintus svogūno laiškus, kelis kupinus šaukštus pomidorų pastos, norimus prieskonius ir pakepinti.
- 4
-
Išvirusius makaronus nusunkti ir sudėti į keptuvę, kur paruoštas padažas.
- 5
-
Viską išmaišyti ir dar kelias min palaikyti ant ugnies kad nugaruotų nereikalingas vanduo.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.