Makaronai su pomidorų pasta

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pusė pakelio makaronų
rūkytų lašinukų
pomidorų pastos
svogūnų laiškų
maltų juodų pipirų
baziliko
raudonėlio
petražolių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Makaronus sudėti į užvirusį pasūdytą vandenį, įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išvirti.
2
Kol makaronai verda paruošiame padažą.
3
Lašinukus smulkiai supjaustyti, dėt į keptuvę, kai lašinukai paleidžia savo riebalus sudėti smulkintus svogūno laiškus, kelis kupinus šaukštus pomidorų pastos, norimus prieskonius ir pakepinti.
4
Išvirusius makaronus nusunkti ir sudėti į keptuvę, kur paruoštas padažas.
5
Viską išmaišyti ir dar kelias min palaikyti ant ugnies kad nugaruotų nereikalingas vanduo.