Maltos mėsos iešmeliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

malta mėsa: 800 gramų (kiauliena su jautiena.)
kiaušiniai: 2
svogūnai: 1
česnakas: 4 skiltelės
garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
džiūvesėliai: 2 valgomieji šaukštai
krapai
petražolės
bazilikai
druska
pipirai
mėgstami prieskoniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia svogūną supjaustykime kubeliais, o česnaką sutraiškykime. Į faršą sudėkime svogūną, česnaką, įmuškime kiaušinius, bei sumeskime visus likusius ingredientus. Viską labai gerai išmaišykime.
2
Tuomet atsiriekime faršo rutuliuką, perverkime jį vandenyje išmirkytu iešmeliu bei suformuokite pailgą "dešrą". Ją iš visų pusių suvilgykime aliejumi.
3
Galiausiai kepkime orkaitėje ant griliaus ar keptuvėje, kol iškeps. Skanaus! Labai skanus patiekalas:)