Margas skanėstas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kalėdinis patiekalas.

Ingridientai

100 g tarkuoto šokolado,
2 stiklinės smulkintų graikinių riešutų,
600 g kukurūzų dribsnių,
2 stiklinės riebios grietinėlės,
6 šaukštai cukraus,
400-500 g įvairių spalvų marmeladinių saldainių,
1 pakelis grietinėlės standiklio.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Išplakite iki standžių putų grietinėlę su cukrumi. Kukurūzų dribsnius sumaišykite su šokoladu ir graikiniais riešutais.
2
Gautą mišinį ir plaktą grietinėlę sudėkite sluoksniais į desertines taures.
3
Marmeladinius saldainius smulkiai supjaustykite ir jais apibarstykite desertą.