Vasara - ne tik laikas, kada skanaujame šviežiomis daržovėmis ir vaisiais, bet ir ruošiamės žiemai. Siūlome Jums išmėginti labai skanų marinuotų agurkų receptą.
Ingredientai
1 trilitriniam stiklainiui reikės:
1,5 l vandens
1,5 šaukšto druskos
4,5 šaukšto cukraus
150 ml acto
Marinavimo prieskonių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Iškaitinti stiklainius. Į jau iškaitintus sudėti agurkus.
2
Paruošti marinatą: į puodą supilti vandenį, druską, cukrų, actą ir prieskonius. Užvirti.
3
Į stiklainį su agurkais supilti marinatą, stiklainį pastatyti į puodą su vandeniu ir pakaitinti ant silpnos ugnies 20-30 min.(kol agurkai pakeis spalvą).
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.