Marmurinio šokolado tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Balto ir pieniško šokolado derinys yra ypatingai skanus šiame marmuriniame sūrio torte. Jis toks geras, kad jūs susimušite dėl paskutinio gabalėlio.

Ingredientai

Biskvito pagrindui:
Sausainiai
Sviestas
Sūrio pyrago įdarui:
Kreminis sūris: Kreminis sūris.
Kremas:
Cukrus
Vanilės ekstraktas
Kiaušiniai
Šokolado sluoksniams:
Šokoladas: Pieniškas šokoladas
Baltasis šokoladas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba 140°C su ventiliatoriumi.
2
Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.
3
Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomėt sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite.
4
Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų.
5
Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.
6
Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį.
7
Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.
8
Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami mikserį ar plaktuvą. Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo.
9
Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą.
10
Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Skanaus:)