Mažos gudrybės, kad pica pasisektų

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mažos gudrybės, kad pica pasisektų tai straipsnis, kuris patars kaip pasigaminti puikią picą namie, kuri būtų nepriekaišingai skani.

Ingredientai

Visi picų ingredientai, kuriuos mėgstate;)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Maišant tešlą gali atrodyti, kad ši tapo per tiršta. Neverta baimintis, tik stipriau minkykite rankomis, kol ji ims žvilgėti. Tešla kyla maždaug 2 valandas.
2
Pica gaminama tokia tvarka: ruošiama tešla, dedama „Marinaros“ padažo, sūrio ir tik tada kitų produktų. Sūrio nepatartina barstyti ant viršaus, nes jis greitai perkepa.
3
Orkaitė turėtų būti gerai įkaitinta (ypač apatinė jos dalis) – picos paplotis bus traškus, o viršus pernelyg nesukeps.
4
Pica geriausiai iškepa krosnyje, tačiau tinka ir dujinė ar elektrinė orkaitė.
5
Picą patogu supjaustyti virtuvinėmis žirklėmis.