Mažos gudrybės, kad pica pasisektų tai straipsnis, kuris patars kaip pasigaminti puikią picą namie, kuri būtų nepriekaišingai skani.
Ingredientai
Visi picų ingredientai, kuriuos mėgstate;)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Maišant tešlą gali atrodyti, kad ši tapo per tiršta. Neverta baimintis, tik stipriau minkykite rankomis, kol ji ims žvilgėti. Tešla kyla maždaug 2 valandas.
2
Pica gaminama tokia tvarka: ruošiama tešla, dedama „Marinaros“ padažo, sūrio ir tik tada kitų produktų. Sūrio nepatartina barstyti ant viršaus, nes jis greitai perkepa.
3
Orkaitė turėtų būti gerai įkaitinta (ypač apatinė jos dalis) – picos paplotis bus traškus, o viršus pernelyg nesukeps.
4
Pica geriausiai iškepa krosnyje, tačiau tinka ir dujinė ar elektrinė orkaitė.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.