Medžiotojų kepsnys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

800g kiaulienos
pusantro šaukšto riebalų
šaukštelis sviesto
truputis druskos
kiaušinis
šaukštas džiūvėsėlių
Įdarui:
150g kiaulienos
4 svogūnai
šaukštelis riebalų
truputis pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kiauliena labai gerai išmušame ir pasūdome.
2
Įdarui maltą kiaulieną sumaišome su keptais svogūnais ir pagardiname prieskoniais su druska.
3
Ant mėsos dedame įdarą, gaminiui suteikiame apvalią formą.
4
Gaminį pavilgome plaktame kiaušinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame riebaluose.
5
Patiekiame užpilę sviestu.
6
Kartu paduodame virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų arba marinuotų burokėlių salotų.