Meksikietiškos tortilijos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

tortilijų papločiai: 2
jautienos faršas: 300 g
raudonosios paprikos: 1
svogūnai: 1
avokadai: 1
konservuoti kukurūzai: 2 šaukštai
natūralus jogurtas: 1 šaukštas
aliejus: 3 šaukštai
citrinos sultys: 0,5 šaukšto
tarkuota citrino žievelė: 0,5 šaukštelio
petražolės: 0,5 saujos
druska
malti aitrieji pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įkaitinkime keptuvėje šaukštus aliejaus, maždaug minučių maišydami pakepinkime faršą. Pagal skonį įberkime druskos, pipirų, nukelkime nuo viryklės, perdėkime į lėkštę.
2
Tuomet nulupkime avokadą, apšlakstykime minkštimą citrinos sultimis ir supjaustykime mažais gabaliukais.
3
Iš paprikos išimkime sėkleles, tada supjaustykime šiaudeliais. Petražoles nuplaukime, nusausinkime ir susmulkinkime. Nusunkime konservuotus kukurūzus.
4
Tada nulupkime svogūną, supjaustykime žiedais. Į keptuvę, kurioje kepėme faršą, supilkime likusį aliejų ir maždaug minutes pakepkime svogūnus, kol gražiai pagels.
5
Dubenyje sumaišykime faršą, apkeptus svogūno žiedus, avokadą, kukurūzus ir petražoles, pasūdykime, įberkime pipirų.
6
Galiausiai jogurtą sumaišykime su citrinos žievele. Uždėkime ant stalo dvi tortilijas, aptepkime jogurtu, ant jų uždėkime įdaro ir paprikos gabalėlius, suvyniokime ir valandai padėkime į šaldytuvą. Prieš patiekdami į stalą supjaustykime riekelėmis. Ragaujam! Skanaus :)