Mėlynoji lagūna

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šio kokteilio receptą norėčiau pateikti šiame puslapyje vien dėl to, kad turėtumėte galimybę „papozuoti“ su mėlynos spalvos degtine.

Ingredientai

50 ml degtinės,
40 ml mėlynojo „Kiurasao“ apelsinų likerio,
15 ml apelsinų sulčių,
atšaldyto sodos vandens,
mėlyna kokteilinė vyšnelė.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Supilkite degtinę ir mėlynąjį „Kiurasao“ į didelį stiklą, kuriame jau yra ledo kubelių.
2
Pripilkite citrinų sulčių, ant viršaus užpilkite sodos vandens ir gerai išmaišykite.
3
Mėlyną kokteilių vyšnelę persmeikite mėlynu plastmasiniu pagaliuku.
4
Ir žavėkitės mėlynumu.