Mėsa įdaryti pomidorai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Vasara - daržovių metas, o viena didingiausių ir ryškiausių jų - pomidoras. Karštomis dienomis nesinori ilgai gaminti virtuvėje ir valgyti "sunkų" maistą, tad siūlome išsigelbėjimą! Gamindami šiuos mėsyte įdarytus pomidorus užtruksite vos kelias minutes, o sukursite lengvus pietus ar sočią vakarienę.

Ingredientai

4 dideli pomidorai
400 g kiaulienos/jautienos faršo
1 kubeliais pjaustytas svogūnas
50-60 g tarkuoto sūrio
Aliejus kepimui
Priedai: druska, pipirai, paprika, žalumynai, salotos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite smulkintą svogūną, mėsytę, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir priedais. Baigus, nusunkite skysčių/aliejaus perteklių.
2
Įpjaukite pomidorus per pusę ir išilgai, sudėkite paruoštą mėsos įdarą, pabarstykite sutarkuoto sūrio.
3
Štai ir viskas, skanaus!