Mėsa rozmarino ir citrinos marinate

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

mėsa: 500 gramų (vištiena, kalakutiena arba kiauliena)
pomidorų padažas: 300 mililitrų
alyvuogių aliejus: 3 valgomieji šaukštai
česnakas: 2 skiltelės
citrinos: 1/2
sojų padažas: 2 valgomieji šaukštai
šviežiai smulkinti rozmarino lapeliai: 2 valgomieji šaukštai
šviežiai malti pipirai
druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia mėsą supjaustykime nedidėliais, maždaug kąsnio dydžio gabalėliais, išspauskime citrinos sultis bei susmulkinkime česnaką. Tuomet sumaišykime citrinos sultis, česnaką, sojos padažą, aliejų, susmulkintus rozmarino lapelius, druską bei pipirus. Palikime vėsioje vietoje bent valandas.
2
Tada gerai įkaitinkime grilį arba grilio keptuvę arba tiesiog paprastą keptuvę bei kepkime mėsą maždaug arba minučių. Galiausiai sumaišykime su pomidorų padažu bei pakaitinkime dar apie minutes. Tokia iškepusi mėsa yra ypač minkšta, sultinga bei skleidžia pasakišką aromatą.
3
Patiekiami su virtais mėgstamais ryžiais ir skaniomis daržovėmis.