Migdoliniai kankorėžiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Apsnigti kankorėžiai - tai ne tik labai skanus, bet ir labai išvaizdus, šventiškas receptas. Šie gražuoliai puikiai papuoš Jūsų šventinį stalą, o svečius paliks sužavėtus nauju, puikiu skoniu.

Ingridientai

240 g kreminės varškės
0,5 puodelio neriebaus majonezo arba graikiško jogurto
Šiek tiek apkeptų šoninės juostelių
1,5 puodelio migdolų
Priedai: šiek tiek svogūno, žalumynų, pipirų, druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
2
Sudėti į kepimo indą migdolus, juos šiek tiek apkepinti (10-15 min.) orkaitėje.
3
Į maisto trintuvą sudėti kreminę varškę ir majonezą/graikišką jogurtą, gerai išmaišyti.
4
Į trintuvą sudėti ir supjaustytą šoninę, priedus, dar kartą sutrinti, kad viskas išsimaišytų.
5
Geriausia šią masę palikti pernakt, kad sustingtų.
6
Tuomet iš jos suformuoti kankorėžių formą, o ją prismaigstyti migdolų riešutais.
7
Štai ir viskas, rezultatas nuostabus!