Migdolų ir baltojo šokolado tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ieškote recepto kaip pasigaminti skanų tortą? Migdolų ir baltojo šokolado tortas yra lengvai ir greitai paruošiamas, jis tikrai patiks visai šeimai.

Ingridientai

1 stiklinė razinų
1 puodelis serbentų
1/2 puodelio apcukruotų vyšnių
1/2 puodelio migdolų
2 šaukštai apelsinų sulčių
250 g sviesto palaikyto kambario temperatūroje
1 puodelis rudojo cukraus
150 g grubiai sukapoto baltojo šokolado
2,5 puodelio išsijotų kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 puodelio pieno
50 g migdolų paviršiui
1 tarkuota apelsino žievelė
3 kiaušiniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C arba 140 °C su ventiliatoriumi.
2
Riebalais ištepkite 23 cm pločio kepimo indą. Šonus ir pagrindą išdėkite dvigubu kepimo popieriumi.
3
Sudėkite razinas, serbentus, vyšnias, migdolus, apelsinų žievelę ir sultis į didelį dubenį. Palikite mirkti 2 valandas.
4
Naudodami mikserį sumaišykite sviestą ir cukrų.
5
Sudėkite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
6
Sudėkite vaisius ir šokoladą. Įdėkite miltų, tada pieno ir vėl miltų. Ir viską išmaišykite paeiliui.
7
Šaukštu sudėkite į paruoštą skardą, viršų švelniai spausdami su metaline mentele.
8
Išsklaidykite ant viršaus migdolų. Kepkite 2-2,5 h. kol įdurus peilį ir ištraukus jis bus švarus. Palikite atvėsti formoje. Skanaus.