Nuvalyti moliūgą, supjaustyti stambesniais kubeliais, užpilti cukrumi ir laikyti per naktį. Kitą rytą nupilti susidariusį sirupą, jį užvirti, supilti citrinos sultis, įberti cinamono ir pavirti apie 5 min.
2
Karštu sirupu užpilti moliūgų gabalėlius.
3
Vakare moliūgus su sirupu užvirti ir ant silpnos ugnies pavirti apie 5-7 min, kad neištežtų.
4
Nupilti sirupą.
5
Kepimo skardas iškloti kepimo popieriumi ir suberti moliūgo gabalėlius.
6
Dėti į įkaitintą 60 laipsnių orkaitę, dureles šiek tiek palikti praviras, kad išgaruotų drėgmė.
7
Džiovinti apie 2 val. Kitą dieną apibarstyti cukraus pudra.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.