Kiekvienas žino tradicinį Kuršėnų vyniotinį. Purus, minkštas biskvitinis pyragas tiesiog tirpsta burnoje. O mes siūlome pasigaminti tokį pat skanų, purų tik kiek kitokį Kuršėnų vyniotinį - su morkomis!
Išplakti kiaušinius, sudėti prieskonius ir pagardinimus, viską kartu išmaišyti, sudėti miltus, dar kartą išmaišyti. Tuomet suberti tarkuotas morkas, išmaišyti.
2
Gautą masę pilti į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla nekibs prie medinio pagaliuko.
3
Kol biskvitas dar šiltas jį suvynioti, kad lengviau vyniotųsi su įdaru.
4
Į indą sutrinti sviestą ir grietinėlės sūrį, sudėti cukraus pudrą ir šiek tiek vanilės ekstrakto, viską kartu sumaišyti.
5
Gautą įdarą tepti ant morkų biskvito, išlyginti ir suvynioti.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.