Naminiai bulvių traškučiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ir kokių tik nebūna traškučių parduotuvėse! Išvaizdūs, spalvoti pakeliai slepia ne itin naudingus sveikatai užkandžius, kuriuose naudojami įvairūs maisto priedai ir visoks kitoks velnias visiškai žmogui nenaudingas. Mes siūlome pasigaminti tokius pat skanius, tačiau natūralius ir namų sąlygomis pagamintus tikrus bulvių traškučius! Užtruksite vos keletą minučių.

Ingredientai

4 didelės bulvės
Šiek tiek alyvuogių aliejaus apie 40 ml
Prieskoniai: druska, pipirai, paprikos, česnako milteliai, šiek tiek čiobrelio
30-50 g tarkuoto parmezano
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulves supjaustyti į didesnius gabalėlius.
2
Apvirti pasūdytame vandenyje apie 5 min.
3
paruoši padažą: į indelį supilti alyvuogių aliejų, suberti prieskonius, išmaišyti, padažą supilti ant apvirtų bulvių griežinėlių.
4
Suberti sūrį, išmaišyti.
5
Kepimo skardą padengti aliejumi, sudėti bulvių griežinėlius ir apkepti.
6
Štai ir viskas - puikūs naminiai traškučiai!
7