Naminiai bulvių traškučiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Parduotuvių vitrinos nukrautos įvairiausių skonio bulvių traškučiais ir daugelis žmonių juos mėgsta dėl intensyvaus skonio. O mes siūlome kitokį variantą - daug sveikesnius, vos per kelias minutes pagaminamus bulvių traškučius, kuriems reikės vos kelių ingredientų!

Ingredientai

2-3 nuplautos, nuluptos bulvės
2 puodeliai sūrių krekerių
1-2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, apipilti aliejumi ir išmaišyti.
2
Krekerius susmulkinti iki trupinių, apibarstyti bulves, įberti šiek tiek druskos ir viską gerai išmaišyti.
3
Būsimus bulvių traškučius išdėlioti ant kepimo skardos bei kepti 180 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
4
Štai ir viskas! Skanūs naminiai bulvių traškučiai!
5
6