Naminis ančių kepenėlių paštetas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

ančių arba žasų kepenėlės: 300 gramų (tiks ir vištos kepenėlės)
pienas: 1 stiklinė
miltai: 1/2 stiklinės
konjakas: 50 gramų
sviestas: 50 gramų
kiaušinių tryniai: 6
svogūnai: 1
druska
pipirai
maltas muskato riešutas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pakepinkime pjaustytą svogūną, supilkime į keptuvę konjaką. Kol svogūnai troškinasi, supjaustykime kepenėles mažais gabaliukais bei sutrinkime maišytuvu kartu su kiaušinių tryniais, pienu ir miltais. Į gautą masę sudėkime troškintus svogūnus, įberkime druskos ir mėgstamų prieskonių.
2
Galiausiai kepkite paštetą iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Iškepusį paštetą užliekime lydytu sviestu ir padėkime į šaldytuvą apie – valandų.