Naminis jogurtas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Jei esate vieni iš tų, kurie vertina šviežumą, sveikatą ir tai, kas pagaminta namuose, šis jogurtas būtent Jums! Naminis, sveikas ir be jokių papildomų priedų. Išbandykite!

Ingredientai

1 litras pieno
Indelis arba 100 ml natūralaus jogurto
Jei reikia šiek tiek cukraus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užvirinti pieną. Vėliau atvėsinti iki 35-40 laipsnių temperatūros. Susidariusią pieno plėvelę nuimti.
2
Jei reikia, įberti cukraus, tuomet sudėti natūralų jogurtą, išmaišyti.
3
Jogurtą sudėti į keramikinį indą, uždengti ir laikyti kambario temperatūroje apie 8 val.
4
Sutirštėjusį jogurtą galima valgyti arba laikyti šaldytuve.
5
Itin tinka su uogomis, vaisiais ar sėlenomis.