Jei esate vieni iš tų, kurie vertina šviežumą, sveikatą ir tai, kas pagaminta namuose, šis jogurtas būtent Jums! Naminis, sveikas ir be jokių papildomų priedų. Išbandykite!
Ingredientai
1 litras pieno
Indelis arba 100 ml natūralaus jogurto
Jei reikia šiek tiek cukraus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Užvirinti pieną. Vėliau atvėsinti iki 35-40 laipsnių temperatūros. Susidariusią pieno plėvelę nuimti.
2
Jei reikia, įberti cukraus, tuomet sudėti natūralų jogurtą, išmaišyti.
3
Jogurtą sudėti į keramikinį indą, uždengti ir laikyti kambario temperatūroje apie 8 val.
4
Sutirštėjusį jogurtą galima valgyti arba laikyti šaldytuve.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.