Nekeptas gaivus kavos tortas su bananais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

stipri saldi kava: 1,5 stiklinės
sausainiai: 500 gramų (paprasti)
cukrus: 1 stiklinės
kiaušiniai: 4
kakavos milteliai: 2 valgomųjų šaukštų
sviestas: 250 gramų
bananai: 4-6
vanilinis cukrus: 1 šaukštelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kremui cukrų, kiaušinius, kakavos miltelius bei vanilinį cukrų sumaišome iei indą įstatę į karšto vandens vonelę pakaitiname iki masė sutirštės. Gautą masę atšaldome. Tuomet maišant po truputį dedame minkštą sviestą bei ištriname iki vientisos konsistencijos.
2
Tada bananus supjaustykime griežinėliais.
3
Po to į sviestu išteptą torto formą klokime kavoje pamirkytus sausainius, ant jų tepkime kremo bei uždėkie banano griežinėlius. Ir vėl klokime sausainių sluoksnį. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo, kurį papuošime tarkuotu šokoladu bei sezono uogomis.
4
Galiausiai tortą pastykime į šaldytuvą mažiausiai dviems valandoms. Skanaus!