Obuoliai su įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 kieti obuoliai (geriausiai tinka antaniniai)
100 g keptos arba virtos vištienos
50 g razinų
50 g žemės riešutų
2 šaukštų majonezo
šlakelio aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia obuoliai nuplaunami ir nupjaunama jų viršutinė dalis. Išskaptuojamas vidus. Tada reikia supjaustyti vištieną (mažais gabaliukais), sudėti razinas bei sukapotus riešutus. Viskas sumaišoma su majonezu. Obuolių vidun dedama įdaro, o viršus uždengiamas nupjauta obuolio viršūne. Ką daryti, kad obuoliai nesutrūkinėtų? Aptepti aliejumi. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje tol, kol obuoliai įgauna statusą „iškepę“. O Jums, gerbiami skaitytojai, linkime įgauti statusą „sotūs“.