Obuoliene ir jogurtu pertepti vafliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

apvalių vaflių lakštai: 4 (dideli)
natūralus jogurtas: 200 ml
obuolienė: 200 ml
skystas medus: 3 v. š.
kokoso drožlės: 2 v. š.
aguonos: 1 v. š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausiai obuolienę sumaišykime su skaniu natūraliu jogurtu. Tuomet įdaru ištepkime kiekvieną vaflių lakštą bei sudėję vieną ant kito susluoksniuokime. Tada prispauskime.
2
Palikime maždaug valandoms, kad paruošti vafliai suminkštėtų. Viršutinį sluoksniuotų vaflių paviršių aptepkime skystu medumi (jei tokio neturime, išlydykime medų ant silpnos ugnies). Tada apibarstykime kokoso drožlėmis bei aguonomis. Galiausiai supjaustykite gabalėliais bei mėgaukitės. Ypač skanu!