Obuolių košė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin rudeniškas receptas. Daugelis mėgsta košes pusryčiams, tačiau grūdinės kultūros ilgainiui pabosta. Mes siūlome pasigaminti maistingą, sveiką, skanią ir turbūt dar neišmėginta desertinę obuolių košę!

Ingridientai

5 vidutiniai obuoliai, supjaustyti kubeliais
15 datulių be kauliukų
2 puodeliai išbrinkintų avižinių dribsnių (tinka ir bolivinė balanda)
Priedai: šiek tiek cinamono, muskato, vanilės ekstrakto, 4 šaukštai mėgiamų sulčių
1 puodelis kokoso pieno
2,5 puodelio vandens
Priedai ant košės viršaus: riešutai, razinos medus, uogos ar kiti mėgiami
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Puodą ištepti kokoso aliejumi arba sviestu.
2
Sudėti visus ingredientus, išskyrus priedus ant košės viršaus, į puodą.
3
Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol košė taps tinkamos konsistencijos ir produktai apvirs. (Pagal originalų receptą, košę reikėtų virti net 8 valandas, tačiau užtenka virti ir daug mažiau laiko, o skonis toks pat puikus).
4
Šitą košę pagardinti priedais.
5
Skanaus!