Obuolių putėsiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Obuolių putėsiai tai lengvai ir greitai paruošiamas vaisių patiekalas, kuris patiks tiek jūsų šeimai tiek užsukusiems svečiams.

Ingredientai

keptų obuolių košė: 700 g
cukrus: 200 g
Želatina: 20 g
vanduo: 80 g
citrinos rūgštis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Obuolius iškepti, pertrinti per sietelį, sudėti cukrų, rūgštį, cinamoną ir plakti, kol pašviesės ir padidės tūris.
2
Vandenyje išbrinkytą želatiną išleisti karšto vandens vonelėje, atvėsinti ir supilti į plakamą masę.
3
Sumaišyti ir atšaldyti. Patiekiant galima užpilti sirupais, saldžiais padažais.
4
Į keptų obuolių tyrę galima dėti ir manų kruopų, ir pavirti 10 minučių. Po to atšaldyti, paskaninti, išplakti. Tada nereikalinga želatina.