Obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaušiniai: 5
miltai: 5 šaukštai
cukrus: 200 g
antaniniai obuoliai: 5 vidutinio dydžio
soda: 1 arbatinis šaukštelis
citrinos rūgštis
cinamonas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti plonomis skiltelėmis, pabarstyti cukrumi, cinamonu.
2
Kiaušinių trynius trinti su cukrumi, kol jis ištirps, sudėti persijotus miltus, sodą (užgesintą citrinos rūgšties ir vandens mišiniu) ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
3
Išmaišyti, išpilti į aliejumi pateptą formą, sluoksniuojant su obuoliais. Kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 30 minučių.