Omletas su voveraitėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaušiniai: 8
voveraitės: 200 gramų
grietinė: 75 gramai
sviestas: 50 gramų
alyvuogių aliejus: 2 šaukštai
krapai: kelios šakelės
druska
juodieji pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje voveraites supjaustykime, maždaug minutes pakepkime sviesto ir alyvuogių aliejaus mišinyje. Suberkime krapus, sudėkime grietinę ir dar kiek pakaitinkime, tik neleiskime užvirti.
2
Tuomet kiaušinius su druska bei pipirais išplakime trintuvu.
3
Tada į švarią keptuvę įpilkime alyvuogių aliejaus ir pastatykime ant kaitrios viryklės. Kai aliejus įkais, įpilkime išplaktus kiaušinius. Tada uždenkime keptuvę dangčiu ir kepkime, kol omletas paskrus.
4
Galiausiai uždėkime ant omleto įdaro, perlenkime pusiau ir galime tiekti į stalą.
5
Patarimas: Jei voveraičių ar kitų grybų neturime, įdėkime kiaulienos kumpio, skrebučių ir svogūnų laiškų. Kiaulienos kumpį supjaustykime mažais gabaliukais, apkepkime svieste. Kumpio gabaliukus išimkime, tada tame pačiame svieste apkepkime prancūziško batono gabaliukus, suberkime smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, tada vėl suberkime kumpio gabaliukus, pamaišykime – ir jau turime įdarą.