Orkaitėje kepta lašiša su briuselio kopūstais ir čiorisu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ieškote nesudėtingos, skoniu trykštančios vakarienės? Ši orkaitėje kepta lašiša su Briuselio kopūstais ir chorizo - tai jūsų bilietas į skanų ir greitą patiekalą. Tiesiog supjaustykite, sumeskite ir iškepkite, kad gautumėte traškų ir sotų patiekalą, kuris puikiai tinka užimtiems savaitės vakarams. Lašiša, kepti Briuselio kopūstai ir pikantiška chorizo sukuria tekstūrų ir skonių harmoniją. Nereikia jokių įmantrių metodų - tik paprastas, sotus gėris jūsų pietų stalui. Mėgaukitės šio nuostabaus recepto paprastumu ir pasitenkinimu!

Ingredientai

4 lašišos filė
1 svaras Briuselio kopūstų, perpjautų per pusę
1/2 svaro chorizo, susmulkinto
Alyvuogių aliejus
Druskos ir pipirų pagal skonį
Citrinos skiltelės patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
2
Lašišos filė sudėkite ant kepimo skardos, aplink išdėliokite per pusę perpjautus briuselinius kopūstus ir viską apibarstykite smulkinta chorizo.
3
Ingredientus gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
4
Kepkite 20-25 minutes arba kol lašiša iškeps, o briuseliniai kopūstai taps traškūs.
5
Patiekite su citrinos skiltelėmis, kad būtų pikantiška.