Žuvį pabarstykite druska, maltais pipirais, pašlakstykite pusės citrinos sultimis. Pomidorus supjaustykite nestorais griežinėliais. Iš paprikos iškrapštykite sėklas ir supjaustykite griežinėliais. Iš kepimo popieriaus padarykite žuvies dydžio laivelius, į juos ir sudėkite žuvį. Ant viršaus uždėkite po griežinėlį citrinos, sviesto gabalėlį, kelis pomidorų ir paprikos griežinėlius. Pabarstykite smulkintais čiobreliais. Kepimo popieriaus kraštus suglauskite ir maždaug min. pašaukite į ºC orkaitę. Paskui popieriaus kraštus praskleiskite ir dar min. kepkite, kad žuvis apskrustų. Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis ar kitomis daržovėmis.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.