Pagardinti virtinukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

po 3 šaukštus sviesto ir aliejaus,
250 g voveraičių,
6 griežinėliai rūkyto kumpio,
svogūnų laiškų,
1 skiltelė česnako,
50 ml naminio paukštienos sultinio,
3 šaukštai grietinės,
50 g kietojo sūrio,
ryšelis bazilikų,
druskos ir pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Paruoštus ir išvirtus virtinukus nuvarvinkite ir pakepinkite sviesto ir alyvų aliejaus mišinyje, kol parus.
2
Voveraites 5 min. pakepinkite.
3
Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
4
Kumpį supjaustykite juostelėmis, svogūnų laiškus - gabalėliais.
5
Kumpį apkepinkite, suberkite svogūnų laiškus, sukapotą česnako skiltelę, pakepinkite ir supilkite sultinį.
6
Šiek tiek pavirinkite, įmaišykite grietinę, jei reikia, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
7
Nuo kietojo sūrio specialia lopetėle pridrožkite stambių drožlių, nuskabykite bazilikų lapelius (jei jie stambūs - perplėškite).
8
Lėkštėje iš krašto ratu sudėkite virtinukus, į vidurį - voveraites ir kumpį su svogūnais, pabarstykite sūrio drožlėmis ir bazilikais.